۱۳ اسفند ۱۴۰۴، ۱۰:۳۹

۲ مدیر در شهرستان دورود از دادستان تذکر ترک فعل گرفتند

۲ مدیر در شهرستان دورود از دادستان تذکر ترک فعل گرفتند

خرم‌آباد - دادستان عمومی و انقلاب دورود از تذکر به دو مدیر شهرستان به دلیل ترک فعل در زمینه اجرا و تعلل در وظایف کاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مسلم الماسی در سخنانی، اظهار داشت: به دو مدیر شهرستان دورود به دلیل ترک فعل و تعلل در اجرای وظایف قانونی و عدم نظارت کافی بر زیرمجموعه خود، تذکرات لازم داده شد و در صورت تکرار تحت تعقیب قانونی قرار می‌گیرند.

دادستان عمومی و انقلاب دورود افزود: همه مسئولین به‌عنوان خادم مردم ملزم به رعایت نظامات دولتی و اجرای وظایف هستند و هر مدیری در حوزه مسئولیت خود مکلف است قانون را به نحو احسن اجرا کند.

وی ضمن هشدار به مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان، گفت: نگاه ما به مسائل در وهله اول نگاه پیشگیرانه باهدف جلوگیری از بروز تخلف است و درصورتی‌که شاهد تضییع حقوق عمومی به دلیل عدم انجام تکالیف قانونی توسط سازمان‌ها و ادارات دیگر و ترک فعل مدیران باشیم بدیهی است که در چهارچوب قانون برخورد خواهیم کرد.

کد مطلب 6764745

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha